Service

 

asiguram service in garantie si post garantie la scule electrice,pompe si hidrofoare,utilaje si echipamente

 

Serviciile noastre post-vanzare asigura necesitatile de service pentru toate gamele si marcile pe care le distribuim atat in perioada de garantie cat si postgarantie . Unitatea de service dispune de organizare si dotari complexe pentru realizarea de reparatii la standard inalt atat in atelierul propriu cat si pe teren .
Specialistii firmei noastre sunt pregatiti sa raspunda la solicitari de instalare , punere in functiune si executie de instalatii complexe din domeniul aerului comprimat , a sistemelor de pompare a apei , a generatoarelor de curent cu preluare automata de sarcina .

 

Oferim servicii de reparatii si intretinere
  •     –  in perioada de garantie la marcile: Makita, DolmarFini, Airmaster, Lincoln Electric, Telwin, Karcher,  Tehnoweld, Ebara, Pedrollo, Wasserkoning, Energy, Pramac, Ruris
  •     –  postgarantie  la marcile: Bosch, DeWalt, Hitachi, Abac, Kaeser, Honda

 

Alte servicii:
  • – consultanta gratuita, la cererea clientului, in vederea stabilirii puterii necasare instalate pentru achizitia unui generator, a debitului necesar de aer in cazul achizitiei unui compresor sau a pompei sau grupui de pompare in cazul achizitiei unui astfel de dispozitiv pentru alimentarea cu apa a obiectivelor caznice sau industriale, inclusiv pentru instalatii de irigatii, stingere a incendiilor sau reciclare, epurare ape uzate.
  • – executam instalatii de aer comprimat necesare in industrie sau de alimentare cu apa
  • – montajul dispozitivelor achizitionate fie ele generator, compresor sau grup de pompare a apei

    Toate aceste servicii sunt reglementate si asigurate din punct de vedere calitativ prin contract, conform cerintelor ambelor parti.

CONTACT

Piatra Neamt; Str. General Nicolae Dascalescu; nr.341
Tel: 0233 226 335
email: office@partenerulprofesionistilor.ro

Ultimele postari

Back to Top