Service

 

asiguram service in garantie si post garantie la scule electrice,pompe si hidrofoare,utilaje si echipamente

 

Serviciile noastre post-vanzare asigura necesitatile de service pentru toate gamele si marcile pe care le distribuim atat in perioada de garantie cat si postgarantie . Unitatea de service dispune de organizare si dotari complexe pentru realizarea de reparatii la standard inalt atat in atelierul propriu cat si pe teren .
Specialistii firmei noastre sunt pregatiti sa raspunda la solicitari de instalare , punere in functiune si executie de instalatii complexe din domeniul aerului comprimat , a sistemelor de pompare a apei , a generatoarelor de curent cu preluare automata de sarcina .

 

Oferim servicii de reparatii si intretinere
 •     –  in perioada de garantie la marcile: Makita, DolmarFini, Airmaster, Lincoln Electric, Telwin, Karcher,  Tehnoweld, Ebara, Pedrollo, Wasserkoning, Energy, Pramac, Ruris
 •     –  postgarantie  la marcile: Bosch, DeWalt, Hitachi, Abac, Kaeser, Honda

 

Alte servicii:
 • – consultanta gratuita, la cererea clientului, in vederea stabilirii puterii necasare instalate pentru achizitia unui generator, a debitului necesar de aer in cazul achizitiei unui compresor sau a pompei sau grupui de pompare in cazul achizitiei unui astfel de dispozitiv pentru alimentarea cu apa a obiectivelor caznice sau industriale, inclusiv pentru instalatii de irigatii, stingere a incendiilor sau reciclare, epurare ape uzate.
 • – executam instalatii de aer comprimat necesare in industrie sau de alimentare cu apa
 • – montajul dispozitivelor achizitionate fie ele generator, compresor sau grup de pompare a apei

  Toate aceste servicii sunt reglementate si asigurate din punct de vedere calitativ prin contract, conform cerintelor ambelor parti.

CONTACT

Piatra Neamt; Str. General Nicolae Dascalescu; nr.341
Tel: 0233 226 335
email: office@partenerulprofesionistilor.ro

Ultimele postari

 • Partenerul Profesionistilor

      In sectiunea „PROMOTII„ din dreapta paginii  gasesti  Buletin de PARTENER . Continut: REDUCERI de preturi la pompe si hidrofoare, compresoare, aparate de sudura, scule de mana pneumatice si electrice, utilaje pentru spalatorii auto, generatoare, utilaje pentru constructii. In pliant sunt prezente marci ca Makita, Bosch, DeWalt, Fini, Airmaster, Beta, Technik, Lavor, Tehnoweld, Telwin, Lincoln,…

 • View All »

Back to Top