Generatoare KIPOR

Generatoare KIPOR

Comentariile sunt închise pentru Generatoare KIPOR

promotie kipor Kipor Power CO Ltd este o companie specializata pe productia de generatoare de curent, aceasta     fiind principala gama de produse compercializata pe piata mondiala. Investind in cercetare si imbunatatind permanent produsele din portofoliu, Kipor completeaza gama de produse cu generatoare digitale, generatoare insonorizate, generatoare cu sudura si sisteme mobile de iluminat.

Daca puterea de care ai nevoie se incadreaza intre valorile 0.9kVA si 100 kVA, poti achizitiona un generator KIPOR, avand optiuni in care poti selecta, tipul de motor, carcasa, pornirea automata, electrica sau manuala, etc.
Modelele de la Kipor va ofera facilitati importante, avantaje constructive in pretul de baza a produsului,  acestea fiind optionale si cu importante repercursiuni asupra pretului total la modele similare de la alti producatori. Facem referire la rezervoare cu capacitate marita, reglarea tensiunii la iesire, pornirea electrica cu acumulatorul inclus in pret, etc.
In gama generatoarelor KIPOR exista modele de generator monofazat, modele de generator trifazat, generator pe benzina sau generator pe motorina, generator de sudura, generator digital, generator cu pornire automata raspunzand astfel tuturor cererilor de pe piata.

CONTACT

Piatra Neamt; Str. General Nicolae Dascalescu; nr.341
Tel: 0233 226 335
email: office@partenerulprofesionistilor.ro

Ultimele postari

  • Vanzari

    Portofoliul nostru de produse cuprinde scule electrice si de mana , utilaje de constructii, compresoare industriale siprofesionale , aparate de sudura , pompe si sisteme de pompare de uz civil si industrial , echipamente pentru prelucrarea lemnului si metalului ,accesorii si consumabile pentru toata gama comercializata . Ne selectam cu responsabilitate marcile pe care le promovam…

  • View All »

Back to Top