Generatoare KIPOR

Generatoare KIPOR

Comentariile sunt închise pentru Generatoare KIPOR

promotie kipor Kipor Power CO Ltd este o companie specializata pe productia de generatoare de curent, aceasta     fiind principala gama de produse compercializata pe piata mondiala. Investind in cercetare si imbunatatind permanent produsele din portofoliu, Kipor completeaza gama de produse cu generatoare digitale, generatoare insonorizate, generatoare cu sudura si sisteme mobile de iluminat.

Daca puterea de care ai nevoie se incadreaza intre valorile 0.9kVA si 100 kVA, poti achizitiona un generator KIPOR, avand optiuni in care poti selecta, tipul de motor, carcasa, pornirea automata, electrica sau manuala, etc.
Modelele de la Kipor va ofera facilitati importante, avantaje constructive in pretul de baza a produsului,  acestea fiind optionale si cu importante repercursiuni asupra pretului total la modele similare de la alti producatori. Facem referire la rezervoare cu capacitate marita, reglarea tensiunii la iesire, pornirea electrica cu acumulatorul inclus in pret, etc.
In gama generatoarelor KIPOR exista modele de generator monofazat, modele de generator trifazat, generator pe benzina sau generator pe motorina, generator de sudura, generator digital, generator cu pornire automata raspunzand astfel tuturor cererilor de pe piata.

CONTACT

Piatra Neamt; Str. General Nicolae Dascalescu; nr.341
Tel: 0233 226 335
email: office@partenerulprofesionistilor.ro

Ultimele postari

  • Inchirieri

    Departamentul de inchiriere scule si utilaje completeaza gama de servicii oferite partenerilor nostri pentru lucrari la care se solicita scule electrice speciale , utilaje de mica mecanizare in constructii , generatoare , pompe , solutii de sudare, etc . Parcul de utilaje este in permanenta dezvoltare si reutilare astfel incat sa acoperim necesitati in domenii…

  • View All »

Back to Top