MAKITA – STONG COMPANY of JAPAN

MAKITA – STONG COMPANY of JAPAN

Comentariile sunt închise pentru MAKITA – STONG COMPANY of JAPAN

       distribuitor autorizat makita
STRONG COMPANY of JAPAN

   In acest an, corporatia MAKITA implineste 97 de ani de la infiintare, perioada in care a devenit cel mai important producator japonez de scule electrice portabile, cu recunoastere internationala.
Situata in Anjo, langa Nagoya, Makita proiectaza si produce o gama extinsa de scule electrice ce acopera toate domeniile din industrie si servicii. Prelucrarea si finisarea articolelor din metal, exploatarea, prelucrarea lemnului si productia articolelor ce au ca metrie prima lemnul, constructii si amenajari interioare, amenajari de parcuri si gradini, etc. Pentru a raspunde cerintelor extinse ale utilizatorilor Makita produce de asemenea masini stationare destinate prelucrarii lemnului, scule pneumatice si cu acumulatori. Calitatea si fiabilitatea acestor scule electrice, pneumatice si cu motor termic au castigat increderea utilizatorilor din intraga lume. Cu o baza logistica si de productie foarte bine pusa la punct in Japonia ce include fabricile din Okazaki si Ichinomija, international Corporatia Makita isi desfasoara activitatea rpin mai mult de 40 de reprezentante. Fabricile construite cat mai aproape de utilizatorul final din toate zonele lumii, Brazilia, Canada, Statele Unite, China, Marea Britanie, Germania, si Romania asigura o pondere de aproximativ 70% din productia totala a corporatiei.

 

Avand in vedere ca Makita Corporation tinde sa ajunga lider mondial ca furnizor de utilaje electrice portabile, calitatea acestora  precum si serviciile post vanzare sunt permanent analizate si ajustate astfel incat telul sa fie cat mai curand atins.
In mai 2005 este infiintata MAKITA EU SRL cu capital integral japonez si din 2007 incepe productia de scule electrice la fabrica construita in localitatea Branesti din jud. Ilfov. Se preconizeaza ca aceasta unitate de productie sa ajunga cea mai importanta ca numar de unitati produse si cea mai moderna din Europa.

 

 

CONTACT

Piatra Neamt; Str. General Nicolae Dascalescu; nr.341
Tel: 0233 226 335
email: office@partenerulprofesionistilor.ro

Ultimele postari

  • BETA – o vedeta italiana! – scule si dispozitive profesionale

     O scurta istorie a celui mai cunoscut brand de unelte de mana din Europa. 1939 – Marca BETA este inregistrata ca brand si s-a specializat in producerea sculelor profesionale. 1960 – BETA avea 200 de angajati si exporta scule in toata lumea. 1969  – Revolutionarul dulap de scule este scos pe piata iar portocaliul este ales…

  • View All »

Back to Top